Mo. Jun 13th, 2022

Den kanske viktigaste frågan av alla handlar om vad som kännetecknar en välrenommerad bookmaker. Vi har flera aspekter som vi alltid tittar på i våra erfarenhetsrapporter och som sedan ger en helhetsbild. Dessa är i detalj:

Spelbonus

Naturligtvis handlar det här om bonuserbjudanden, så vi tar en närmare titt och med det menar vi inte bara bonusbeloppet och villkoren som betting utan svensk licens omsättningskrav och lägsta odds, utan framför allt det berömda smått och gott, eftersom det är här som fallgropar och problem gömmer sig. Förutom välkomstbonusen tittar vi också noga på vad och hur mycket som görs för befintliga kunder. Ingen spelleverantör går ut på nätet förrän vi har testat exakt vad befintliga kunder upplever under flera månader.

Ett tag var det mycket tråkigt här, men nu är det mycket action igen. Om de flesta leverantörer tidigare bara försökte med en normal insättningsbonus på 100 % upp till 100 euro, ser vi nu högre första insättningsbelopp eller mycket höga procentsatser i första insättningsbonusar. Medan bonuserbjudanden för sportspel med gratisspel brukade vara ganska tråkiga har vi här några mycket bra spelleverantörer. Vi tar bort problemet för dig genom att jämföra de bonusar för sportspel som erbjuds av olika bookmakers för att presentera den bästa bonusen för sportspel för dig.

Spelerbjudande och livespel

En aspekt som snarare påverkar spelglädjen än säkerheten är valet av insatser. Men här är stor försiktighet på sin plats, eftersom vissa spelbolag lurar dig och blåser upp spelerbjudandet på konstgjord väg i stället för att erbjuda bra odds på de riktigt viktiga marknaderna. Självklart omfattar spelutbudet även livebetting, eftersom detta har blivit den mest populära formen av betting. Alla leverantörer av sportspel får flest poäng om de klarar av de grundläggande uppgifterna. Det innebär tillräckligt många sporter med tillräckligt många ligor och turneringar.

För de stora spelen förväntar vi oss åtminstone de viktiga 40-50 speltyperna som många människor verkligen använder. Allt annat är bonuspoäng, som också bidrar till det totala betyget i vår testrapport, men som inte är avgörande. Oddsen är också mycket viktiga, MEN alltid i kombination med begränsningar. Vi ser alltid bettingleverantörer som har höga odds, men sedan gränser som inte är roliga. Vad är det för nytta med 2,00 istället för 1,90 om jag bara kan satsa 50 istället för 500 och därför är begränsad?

Bonus för kombinationsspel

Vissa bookmakers har speciella bonuserbjudanden för kombispel, vi har tagit en titt på dessa erbjudanden och på vår sida om bonusar för kombispel hittar du all viktig information om dem.

Insättningar och uttag samt support

Det handlar inte bara om utbetalningsalternativ som PayPal, utan också om hur snabbt och tillförlitligt utbetalningarna görs, hur lätt betalningsprocessen är och naturligtvis om du måste betala en avgift för insättningar och uttag. En lika stor del av tjänsten är supporten, där det finns flera aspekter av en leverantör av betting. Vilka alternativ, hur länge och på vilket språk finns kundtjänsten tillgänglig? Sedan har vi förstås supportens tillförlitlighet och kvalitet! Under tiden håller vi alltmer ett öga på de vanliga frågorna. De flesta försummar dem, men i slutändan är det just de som kan förhindra att du behöver ta hand om stödet.

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.